Відбулося розширене засідання кафедри механізації тваринництва під головуванням декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича

6 лютого 2019 року
механіко-технологічний факультет

  6 лютого 2019 року під головуванням декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича відбулося розширене засідання кафедри механізації тваринництва. Основними питаннями, які розглядалися, стали профорієнтаційна робота, наукова, педагогічна та виховна діяльність науково-педагогічних працівників, початок другого навчального семестру, рейтинг кафедри.

  
Також серед головних завдань він виокремив впровадження стандартів вищої освіти при розробці освітніх програм, підвищення якості викладання іноземною мовою, подальше впровадження електронних навчальних курсів, продовження покращення матеріально-технічної бази. Декан наголосив, що одне з найактуальніших питань - якість освітнього процесу, і починатися вона повинна з дисципліни та володіння новими методиками. Слід відходити від традиційних систем викладання, активно впроваджувати онлайн освіту тощо. Факультет повинен забезпечити себе якісними абітурієнтами. Крім того, МОН прив’язало фінансування університету до показника ЗНО його вступника. На жаль, багато викладачів і досі не розуміють важливість профорієнтаційної роботи.
     Запорука ж успіху – злагоджена робота всього колективу.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook