Дмитро Хвостенко з Кагарлика: «Приваблюють традиції й новації гуманітарно-педагогічного факультету»

4 лютого 2019 року
      Дмитро Хвостенко навчається в Загальному опорному навчальному закладі «Кагарлицька загальноосвітня школа перших-третіх ступенів №3» Київської області.
  • Чим тебе привабив НУБіП?

     – Про університет я дізнався від своєї сестри, яка навчається в магістратурі і буде перекладачем з двох мов – німецької й англійської. Вона багато розповідала про і університет, і про гуманітарно-педагогічний факультет, а також традиції і нововведення на кшталт подвійних дипломів з європейськими університетами. На жаль, мені не вдалось побувати на «Дні відкритих дверей» у НУБіП, але я обов’язково приїду навесні, щоб особисто познайомитись з моїм майбутнім університетом.

  • Ти добре навчаєшся. А чим захоплюєшся, крім навчання? Маєш хобі?

     – Так, маю, і не одне. Я за здоровий спосіб життя, полюбляю фізкультуру, у вільний час займаюсь спортом. Крім того, моїм хобі є фотографія, тому я з цікавістю спостерігаю фотосупровід подій на сайті гуманітарно-педагогічного факультету, де я збираюсь навчатись.

  • Можливо, ти брав участь у олімпіадах? З яким успіхом?

     – Так, я брав участь у олімпіадах і неодноразово вигравав, але переважним чином це були олімпіади з трудових технологій. Зізнаюсь, що дуже люблю майструвати, це мені передалося від тата та дідуся.

  • Тоді ти знайдеш собі заняття до душі і поза межами навчання.

     – Так, читаючи на сайті університету про численні гуртки й секції, думаю, що я виберу щось і для себе. Тільки вибір дуже великий – можна розгубитись.

  • Бажаємо тобі успіхів!

Розмовляла Світлана Амеліна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook