Співпраця Бережанського агротехнічного інституту та коледжу з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України

1 лютого 2019 року
     29 січня 2019 року науково-педагогічні працівники факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» побували в Національному університеті біоресурсів і природокористування України в м. Київ з метою підвищення кваліфікації, обміну досвідом та визначення планів на майбутнє в навчальній, методичній та науковій діяльності. Зокрема відбулась зустріч з директором навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження д.т.н., професором Козирським В.В., заступниками директора та завідувачами кафедр ННІ.

     В своєму виступі проф. Козирський В.В. чітко окреслив завдання, які стоять перед ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, розповів про організацію навчального процесу, про наукові проблеми, які вирішуються в інституті та закликав колег до тісної співпраці.

     ВДетальніше про організацію навчальної, навчально-методичної та наукової роботи кафедр навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження охарактеризували завідувачі кафедр, зокрема д.т.н., проф. Лисенко В.П., завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка; д.т.н., доц. Жильцов А.В. завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій; д.т.н., доц. Нікіфоров А.П., завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова та д.т.н., проф. Горобець В.Г., завідувач кафедри теплоенергетики.

     Викладачі факультету енергетики та електротехніки і циклової комісії електротехнічних дисциплін коледжу мали можливість ознайомитись із діяльністю відповідних кафедр університету. Зокрема оглянули навчально-наукові лабораторії, проблемні лабораторії, було продемонстровано роботу деяких науково-дослідних установок, які створені викладачами кафедр НУБіП України. Колеги із Бережан розповіли про свої напрацювання, поділились досвідом в плані покращення матеріально-технічної бази факультету та тематикою наукових досліджень, які проводяться на кафедрах.

 

     У ході зустрічі викладачі факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», «Бережанський агротехнічний коледж» та викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України домовились про співпрацю між кафедрами, зокрема було обговорено ряд питань щодо спільних досліджень у наукових тематиках, опублікування статей у наукометричних базах Scopus, Web of Science, підготовці спільних навчальних посібників, підручників, монографій, а також методичних рекомендацій з навчальних дисциплін.
     Адміністрація інституту, факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та «Бережанського агротехнічного коледжу» щиро вдячна керівництву ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, завідувачам кафедр та професорсько-викладацькому складу відповідних кафедр за співпрацю та сподівається на спільні результати у всіх напрямах діяльності.

Бунько В.Я.,
декан факультету енергетики та електротехніки,
Н. В. Оберська,
голова циклової комісії
спеціальних елетротехнічних дисциплін
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook