ПрАТ "Київобленерго" вітає з Днем студента!

25 січня 2019 року

Вже майже двісті років 25 січня вирізняється серед великої кількості зимових свят. І невипадково, адже саме цього дня відзначаємо традиційний День студента - Тетянин день.

З цієї нагоди радо вітаємо нашого освітнього партнера - Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Інститут, з чиїх студентських лав до Київобленерго прийшла потужна плеяда фахівців-енергетиків, веде родовід ще з часів заснування вітчизняного електроенергетичного комплексу. Його історія розпочалась у далекому 1932 році зі знаного й шанованого в Україні та за її межами факультету електрифікації сільського господарства у тодішньому Київському сільськогосподарському інституті (нині це знаменита "Сільгоспакадемія" - Національний університет біоресурсів та природокористування України).

Випускники факультету зробили величезний внесок у розвиток електрифікації України. Після ІІ Світової війни для сільської електрифікації вони звели 107 малих ГЕС загальною потужністю 105 508 кВт. Протягом 1947–1990 років було введено в дію майже 4 тисячі електропідстанцій напругою 35–154 кВ та понад 700 тис. км ЛЕП 0,4–110 кВ. У період 1991–2009 рр. для підвищення надійності енергопостачання сільських територій було споруджено понад 1,5 млн. км електромереж, удосконалені схеми електропостачання.

Сьогодні як за кадровим складом, так і за матеріально-технічним оснащенням, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України є визнаним лідером енергетичної освіти України. За високофахових усіпішних та відданих професії енергетиків, у тому числі представників менеджменту і топ-менеджменту, Інституту вдячна не тільки наша компанія, а і НЕК "Укренерго", ДТЕК Київські Електромережі, ПАТ Чернігівобленерго, ПАТ "Черкасиобленерго", АТ "Житомиробленерго" та багато інших підприємств галузі.

Щиро вітаємо все енергетичне студенство та дружній професорсько-викладацький колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України на чолі з Володимиром Козирським із цим чудовим святом Молодості й Знань!


Невичерпної Вам енергії, проривних інновацій, блискучих професійних досягнень!

І радо запрошуємо молоду зміну енергетиків долучатися до потужного колективу Київобленерго!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook