Випускник столичної школи обирає спеціальність «Право» у НУБіП України для того, щоб реалізувати свою мрію – стати юристом у сфері агробізнесу

23 січня 2019 року

    Охріменко Іван мріє стати студентом НУБіП України і вивчати «Право» саме у нашому університеті, оскільки, не дивлячись на свій юний вік, чітко визначив для себе, що хоче стати юристом у галузі сільського господарства.

    Розкажіть про себе. Які маєте уподобання, чим цікавитеся, окрім навчання?
    У 2019 р. закінчую середню загальноосвітню школу № 58 Шевченківського району м. Києва. Захоплююсь вивченням історії, правознавства, іноземних мов, а також футболом і баскетболом. Сподіваюся на можливість активно займатися улюбленими видами спорту під час навчання в університеті.

    Чому саме спеціальність «Право» і НУБіП України є Вашим вирішальним вибором?
     Нині великі сільськогосподарські підприємства розуміють необхідність залучення юристів у сферу агробізнесу, а у близькому майбутньому виникне гостра потреба у висококваліфікованих правниках, які спеціалізуються на відповідних законах. Тож випускники юридичних факультетів аграрних університетів матимуть значні переваги на ринку праці серед інших правників. 
    Впевнений, що саме юридичний факультет НУБіП України є тим унікальним факультетом, високопрофесійний колектив якого допоможе мені отримати необхідні знання, щоб стати юристом в аграрному секторі.

    Звідки дізналися про юридичний факультет НУБіП України?
    Дізнався про юридичний факультет НУБіП України від викладача факультету, який проводив профорієнтацію у нашій школі, з офіційного сайту і соціальних мереж. Зрозумів, що НУБіП України – один з найпрестижніших університетів в Україні і зупинив свій вибір саме на ньому.

    Які Ваші мрії та плани на майбутнє?
    Вступити на юридичний факультет НУБіП України, отримати диплом, працювати юристом в агробізнесі й отримувати гідну заробітну плату у нашій державі. Також мрію досконало вивчити декілька іноземних мов, оскільки без цього немає перспектив у майбутньому.

Розмовляла
доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права імені академіка В.З. Янчука

Марина Дейнега 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook