ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ТРИВАЄ

23 січня 2019 року

     17 січня 2019 року завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченко Віктор Валерійович та асистент кафедри теорії та історії держави і права Ємельяненко Карім Олегович відвідали із профорієнтацією смт. Димер Вишгородського району Київської області.


     Відбулися зустрічі із учнями ЗОШ № 1 смт. Димер та Димерської гімназії.
   Під час розмови з учнями 9-А та 9-Б класів окреслено пріорітети у виборі майбутньої професії, важливість університетської освіти, спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в НУБіП України, наголошено на важливості ролі юриста в житті суспільства.


   Під час зустрічі з учнями 10-А та 11-А класів мова йшла про особливості вступної кампанії 2019 року та спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в НУБіП України.


    Підкреслено, що професія юриста є дуже важливою для різних сфер управління державою, наголошено на ролі юристів в реформованому місцевому самоврядуванні.

     18 січня 2019 року завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченко Віктор Валерійович та асистент кафедри теорії та історії держави і права Ємельяненко Карім Олегович відвідали із профорієнтацією Іванківський район Київської області та м.Іванків.
     Відбулися зустрічі із учнями ЗОШ № 1 та №2 Іванкова та Сукачівського навчально-виховного об`єднання.


   Під час розмови з учнями 9-11 класів запропоновано допомогу у виборі майбутньої професії, підкреслено важливість вищої освіти, окремо говорилося 120-річну історію Національного університету біоресурсів і природокористування України, про спеціальності, за якими здійснюється підготовка в НУБіП України, наголошено на важливості ролі юриста в житті суспільства.

 


     В ході цікавої розмови із учнями показано особливості професії юриста, види юридичної практичної діяльності, детально ознайомлено із особливостями підготовки юристів на юридичному факультеті нашого університету.

Віктор Ладиченко,
завідувач кафедри міжнародного права
та порівняльного правознавства

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook