Міжнародна співпраця

14 грудня 2018, 10:30
Білоруська сільськогосподарська академія
Доцент кафедри гідробіології та іхтіології Н.О.Марценюк та доцент кафедри аквакультури А.В. Базаєва разом зі студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" другого курсу Юрієм Бойко та Володимиром Корецьким 11-14 грудня 2018 року брали участь у роботі VІІ Міжнародної наукової конференції молодих вчених Мережі центрів аквакультури країн Центральної та Східної Європи (NACEE), яка проходила на базі Білоруської сільськогосподарської академії, м.Горки.
Учасників конференції привітали ректор БСГА, Павло Саскевич та технічний секретар Мережі центрів аквакультури країн Центральної та Східної Європи (NACEE) Світлана Лендел. Від України членом президії було призначено А. Базаєву.
 
 
 
На конференції були представлені Білорусь, Україна, Литва, Угорщина, Польща.
 
Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України Ю.Бойко та В.Корецький під керівництвом Н. Марценюк достойно виступили на VІІ Міжнародній науковій конференції молодих вчених та показали високий рівень підготовки, що відмічав голова оргкомітету конференції, завідувач кафедри іхтіології та рибництва Микола Барулін.
 
 
 

Учасники конференції мали змогу відвідати кафедру іхтіології та рибництва, рибоводно-індустріальний комплекс ВАТ «Форелеве господарство «Лохва». Також була проведена цікава екскурсія студентським містечком Білоруської державної сільськогосподарської академії. 

       

Доцент кафедри Н.Марценюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook