Випуск магістрів у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: шлях в успішне життя розпочато!

22 грудня 2018, 12:33

21 грудня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження був одночасно і радісним, і сумним днем, адже в цей день відбувся випуск магістрів за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
За цим – напружена і творча праця науково-педагогічного колективу, всіх співробітників інституту і, звичайно ж, самих магістрів.
Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітав директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Володимир Вікторович Козирський.

У вступному слові, директор ННІ, професор Козирський В.В. відзначив вагому роль випускників інституту у становленні та розвитку електроенергетичної та інших наукомістких галузей економіки, навів приклади випускників – керівників крупних підприємств галузі, зазначив необхідність берегти авторитет наших випускників, відзначивши авторитет і рейтинг нашого університету.

 

Проректор з навчальної та виховної роботи, академік НААН України Сергій Кваша побажав випускникам успіхів у професійній діяльності, проте закликав ніколи не закінчувати навчатись, постійно підвищувати свій фаховий рівень, не забувати своїх викладачів та університет, трудитись на благо України.
Завідувачі кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. проф. І.І. Мартиненка, професор Віталій Лисенко, кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова, доцент Андрій Нікіфоров, електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, доцент Андрій Жильцов, кафедри теплоенергетики, професор Валерій Горобець та кафедри вищої та прикладної математики, доцент Ніна Батечко вручили дипломи 66 випускникам денної та 16 заочної форми навчання.

 

Любі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху! Згадуйте з посмішкою та з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротенологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook