Немішаївський агротехнічний коледж готується серйозно оновлювати матеріально-технічну базу

11 січня 2019 року

     У Немішаївському агротехнічному коледжі з робочим візитом та надзвичайно важливою місією побувала делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України – перший проректор Ігор Ібатуллін, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Вони, а також голова Бородянської райради Георгій Єрко, представники проектних організацій, керівники будівельних компаній директор «Укрбудлідер» Сергій Мамченко, представник компанії «Делаваль» Едуард Зігерт та директор ТОВ «Нова ферма» Геннадій Перегуда спільно обговорили питання раціонального розподілу та використання коштів, які передбачені у державному бюджеті України на 2019 рік на фінансування розвитку матеріально-технічної бази коледжу. Принагідно зазначимо, що цьому сприяв народний депутат України VIII скликання Ярослав Москаленко.

     На розгляд комісії було представлено декілька проектів щодо використання коштів. Першочерговими завданнями є реконструкція та модернізація котельні, важливим є створення новітнього лабораторного комплексу тваринництва для ефективного навчання майбутніх фахівців, потребує подальшого осучаснення і удосконалення спортивний комплекс. Це пріоритетні завдання, які потребують фінансової підтримки. Остаточне рішення щодо розподілу бюджетних коштів буде прийнято після затвердження ректоратом НУБіП розроблених детальних проектів.

     Директор коледжу Володимир Альохін запевнив усіх присутніх і колектив, що передбачені в державному бюджеті України кошти будуть раціонально і ефективно використані на розвиток і поліпшення якості підготовки фахівців у Немішаївському агротехнічному коледжі.

Олена Кищук
Фото Вікторія Мотілова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook