Міжвузівсько-шкільна студентсько-учнівська конференція об’єднала студентів коледжу і учнів міських шкіл

15 листопада 2018 року

 Міжвузівсько-шкільна студентсько-учнівська конференція «Писемність і мова: історія і сучасність», приурочена до Дня української писемності і мови, об’єднала студентів коледжу і учнів міських шкіл. Адже конференція –це обмін думками, взаємоінформація, спілкування, поглиблення знань.

 

Учасники конференції підготували змістовні доповіді-презентації з актуальних проблем писемності і мови. З цікавістю студенти слухали про мовні ситуації в сучасній Україні: суржик, молодіжний сленг, уживання ненормативної лексики ученицю 10 класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Купрій Валерію; про цікаві факти української мови студента групи №1 Лесенка Владислава; про джерела українських фразеологізмів студентку групи А-21; про відомих українських мовознавців студента групи №1 Крижанівського Володимира та інших доповідачів.

 

Всі учасники конференції отримали дипломи, які вручили завідувач економічного відділення Коник А.А. та методист Леденко О.П.

 

Організували конференцію викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін, а провела викладач української мови і літератури, голова комісії 

  

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook