На засіданні Науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин Дишлюк Надія Володимирівна представила результати дисертаційних досліджень

26 грудня 2018 року

26 грудня 2018 року в конференц-залі навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 1 питання, а також «різне».


Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Дишлюк Надії Володимирівни, доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка НУБіП України, на тему «Морфофункціональні особливості імунних утворень стравоходу та шлунка курей в онтогенезі», поданої на здобуття ступеня доктора ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин». Головував на засіданні професор Мельник О. П.


Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Дишлюк Н. В.

Питання задавали проф. Недосєков В. В., проф. Рудик С. К., проф. Малюк М. О., проф. Мельник О. П., проф. Духницький В. Б. Після цього виступили науковий консультант проф. Хомич В. Т. та рецензенти: проф. Ткачук С. А., проф. Борисевич Б. В. та проф. Карповський В. І.


Виступає науковий керівник, проф. Хомич В. Т.


Виступає рецензент, проф. Ткачук С. А.


Виступає рецензент, проф. Борисевич Б. В.


Виступає рецензент, проф. Карповський В. І.

У обговоренні взяли участь проф. Рудик С. К., проф. Якубчак О. М., проф. Мельник О. П. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Дишлюк Н. В., до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань.


Про «різне» повідомляє голова ради, проф. Засєкін Д. А.


Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської
наукової роботи, 26.12.2018 р.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook