Випуск магістрів ветеринарної медицини: вперед до перемог, нових горизонтів, світлого майбутнього!

25 грудня 2018 року

22 грудня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів магістрам спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і випускники отримали кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини та лікаря ветеринарної медицини з безпеки та якості сільськогосподарських і харчових продуктів.

     До речі, це перший випуск магістрів на факультеті ветеринарної медицини, термін підготовки яких становить 1 рік і 6місяців. Дипломи вручено 99 магістрам спеціальності «Ветеринарна медицина», з них 12 дипломів з відзнакою та 24 магістрам спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», з яких 1 – з відзнакою.
     Теплі слова привітань, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створили піднесену атмосферу урочистості.

     На урочистому врученні дипломів з вітальною промовою до випускників звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він привітав випускників із початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. На останок додав, що сьогодні перед вами відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, і нехай диплом випускника факультету ветеринарної медицини НУБіП України залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини випускників факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

     Щирі слова привітання пролунали і від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України Миколи Цвіліховського, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті. «У цей радісний день сердечно вітаю Вас з успішним закінченням рідного для нас університету. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху. Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання на міжнародній арені», – зауважив декан.

    Щирі слова привітання пролунали від голів екзаменаційних комісій, професорів Володимира Духницького та Лариси Шевченко, наставника академічної групи, професора Світлани Ткачук.

     Від випускників зі словами вдячності виступила Ангеліна Целіщева. Слова вітання і вдячності викладачам факультету та усім співробітникам висловили рідні випускників – батько випускника Андрій Меженський.

     Випускників-магістрів також привітали учасники художньої самодіяльності факультету ветеринарної медицини.

     Дипломи з відзнакою вручив ректор університету, а дипломи звичайного державного зразку вручили декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, поважні професори та доценти факультету ветеринарної медицини.

 

 

 

      Кращі випускники факультету отримали грамоти та подяки, які вручив декан Микола Цвіліховський.

Володимир Мельник, 
заступник декана факультету ветеринарної медицини 
з магістерської підготовки

(За матеріалами центрального сайту) 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook