Випускники інженери та транспортні фахівці отримали дипломи магістра

22 грудня 2018 року

     21 грудня на механіко-технологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форм навчання. Дипломи отримали, відповідно, 49 та 25 випускників денної та заочної форм навчання спеціальності «Агроінженерія», 14 та 12 випускників денної та заочної форм навчання спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» і 11 випускників денної форми навчання спеціальності «Автомобільний транспорт».

     З вітальним словом до випускників, викладачів та батьків – всіх, хто натхненно працював на забезпечення агропромислового комплексу країни новими висококваліфікованими інженерами та транспортними фахівцями звернувся декан факультету Ярослав Михайлович. Ярослав Миколайович сердечно привітав випускників із дуже суттєвим здобутком – отриманою повною вищою освітою, яка дозволить знайти кожному своє місце в житті. Зараз ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися.

     Заступники декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак і Людмила Тітова, привітали новодипломованих магістрів та підкреслюючи слова декана наголосили, що справжній фахівець повинен бути людяним, мати авторитет, а це непроста заслуга, тож заступники декана побажали випускникам енергії, активності та людських чеснот у їхньому житті. До привітань також долучилися завідувачі кафедр Валерій Войтюк, Юрій Гуменюк, Петро Овчар та самі випускники. Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері з концертною програмою, яку підготували студенти молодших курсів під керівництвом асистента кафедри охорони праці та інженерії середовища Сергія Виговського.

     Тож залишається побажати молодим магістрам здійснення всіх намічених планів у майбутньому.

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook