Щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків: готуємося до новорічних свят і канікул

22 грудня 2018 року

     21 грудня 2018 року директор студентського містечка Сергій Стецюк провів збори, участь в яких взяли паспортисти, завідувачі гуртожитків, завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка і провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник.

     У зв’язку із здачею іспитів, урочистим вручення дипломів та випускних вечорів Сергій Стецюк роздав завідувачам гуртожитків графік відповідальних осіб за чергування та наголосив на правилах внутрішнього розпорядку і дотримання умов договору на проживання магістрам (випускникам), які закінчили університет і виселяються з гуртожитку. Кімнати мають бути здані в належному технічному і санітарному стані – без цього обхідний лист підписуватися не буде.
     Студенти чоловічої статті повинні обов’язково знятися з військового обліку, паспортисти в свою чергу – контролювати зняття з реєстраційного обліку студентів випускників, моніторити інформацію щодо студентів та повідомляти їх про зняття з реєстраційного обліку.
     Андрій Пасічник спинився на виїзді мешканців з гуртожитків та вимкненні з розеток електропобутових приладів, закриття підвалів та горищ і забезпечення наявності запасних ключів з відповідними надписами. Заборонено: гірлянди та інші прикраси для оформлення ялинки, за винятком промислово вироблених за наявності паспорта, або сертифіката відповідності на них; виконувати підключення гірлянди до мережі за допомогою не штепсельного з’єднання; прикрашати ялинки та прикріплювати до освітлювальних приладів целулоїдні іграшки, а також використовувати не просочені вогнезахисною речовиною марлю і вату; застосовувати для ілюмінації ялинки свічки, одягати костюми з легкозаймистих матеріалів; використання петард, феєрверків та інших піротехнічних засобів.

     В’ячеслав Крупка провів бесіду стосовно узгодження загальної роботи з профілактики інфекційних захворювань, ознайомив присутніх із санітарним бюлетенем №2 «Про найактуальніші на даний період медичні проблеми для студентів та працівників університету та умови їх запобігання» і дав персональні рекомендації. Також завідувачам гуртожитку були роздані санітарні бюлетені, які будуть знаходитися в кожному гуртожитку і слугуватимуть своєрідними підказками.

Оксана Антко,
фахівець студмістечка


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook