У Заліщицькому аграрному коледжі відбулася науково-практична конференція «Науково-дослідна і пошукова робота студентів аграрного коледжу у 2017-2018 н.р. та перспективи її розвитку»

19 грудня 2018 року

     18 грудня 2018 року на базі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» розпочала роботу науково-практична конференція «Науково-дослідна і пошукова робота студентів аграрного коледжу у 2017-2018 н.р. та перспективи її розвитку». Дана конференція проводиться у навчальному закладі щорічно, як підсумок завершення плану досліджень на цей період та узагальнення і висвітлення наукових досліджень викладачів й студентів коледжу.

     Розпочала роботу пленарного засідання кандидат педагогічних наук, завідувач практичним навчанням Слободян О.П., яка привітала усіх учасників конференції та наголосила на важливості традиції проведення даного заходу. Ольга Петрівна представила доповідь на тему «Діалогізація освітнього простору».

     Результати своїх досліджень на пленарному засіданні представили: Петрів Галина Василівна, кандидат педагогічних наук, викладач комісії соціально-гуманітарних дисциплін – «Виховання ціннісного ставлення особистості до рідної землі у вітчизняній педагогіці: історичний аспект»; Глова Володимир Степанович, директор коледжу – «Стан та шляхи активізації створення сільськогосподарських кооперативів у селах регіону»; Гірчак Юрій Леонідович, голова предметно-циклової комісії інформатики і комп’ютерних технологій – «Надійність та продуктивність роботи комп’ютерних мереж в Україні»; Сопилюк Михайло Васильович, заступник директора з навчальної роботи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»«З історії будівництва м. Заліщики»; Коропецький Петро Миколайович, викладач комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін – «Випробування гібридів кукурудзи на зерно на дослідних ділянках ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»; Сидорчук Наталія Ярославівна, викладач комісії інформатики і комп’ютерних технологій – «Переваги та недоліки Liber-офісу»; Червоногріцька Ольга Антонівна, викладач-методист комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін – «Сортовипробування кавунів інституту овочівництва і баштанництва (м. Харків)»; Ситник Галина Михайлівна, викладач комісії обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін – «Особливості маркування продовольчих товарів».

     Проблеми представлені в доповідях на конференції, викликали дискусії, в ході яких доповідачі відповідали на запитання, а слухачі висловлювали рекомендації до подальших досліджень.
     Програма конференції включала тематику з таких напрямів дослідження: агрономічні, економічні, соціально-гуманітарні та природничо-математичні науки.
     Робота конференції продовжилася у засіданнях наукових секцій, після чого буде видано збірник тез доповідей.

     Оргкомітет конференції висловлює подяку усім учасникам пленарного засідання за активну роботу, та бажає подальших успіхів і наукових досягнень.

Левицька І.В.,
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook