Успішно завершена акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг»

18 грудня 2018 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України на факультеті аграрного менеджменту з 12 по 14 грудня 2018 року працювала експертна комісія з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

     Експертна комісія, яку очолював завідувач кафедри маркетингу Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Андрій Федорченко, ознайомилися з матеріалами акредитаційної справи, перевірили достовірність інформації про фактичний стан кадрового, навчально-методичного, наукового, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців за спеціальністю «Маркетинг» ОС «Магістр» у НУБіП України та його відповідність вимогам чинного законодавства.

     Проректор із навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та т.в.о. завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк надали вичерпну інформацію про університет, факультет та підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Маркетинг».

     Члени комісії відвідали захисти магістерських робіт і відзначили високий рівень підготовки та практичних навиків студентів. Та особливо відмітили актуальність та інноваційність тем магістерських робіт, апробацію результатів досліджень шляхом участі магістрів в наукових конференціях, семінарах та круглих столах.
     Експерти поспілкувалися з викладачами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі і магістрами другого року навчання за акредитованою освітньо-професійною програмою, провели зрізи знань з методології та організації наукових досліджень з основами інтелектуальної власності, маркетингового менеджменту, рекламного менеджменту та спічрайтингу.

     У результаті в експертному висновку відзначена спроможність Національного університету біоресурсів і природокористування України здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експертний висновок

Вітаємо колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі з успішною акредитацією освітньо-професійної програми!

Олена Четверик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook