Баскетбол навіть у день народження

17 грудня 2018 року
м. Київ

17 грудня відбулася друга гра 5-го туру  ХХУІІІ Чемпіонату України серед жіночих баскетбольних команд вищої ліги. Збірна НУБіП України зустрічалася з командою КСЛІ-Динамо-НПУ з Києва. Треба відзначити, що команда суперників займає лідируючу позицію у турнірній таблиці і є дублем команди Динамо, що виступає у Супер лізі. Першу гру наші дівчата зіграли 22 листопада і програли з рахунком 85:89. Гра була дуже напруженою та швидкою. І не дивлячись на те, що за команду суперників були заявлені три гравці із жіночої Супер ліги наші дівчата гідно їм протистояли, про що свідчить лише 4  очкове відставання.

Сьогодні команда суперників підготувалася ще краще, випустивши на майданчик стартову п`ятірку Супер ліги. Слід сказати, що 17 грудня – День народження головного тренера збірної команди НУБіП України з баскетболу – Ірини Євтушенко. Дівчата привітали свого тренера зі Святом і бажали подарувати перемогу. На жаль, сили були нерівними. Травма центрової Анни Мартиненко (гуманітаро-педагогічний ф-т), декілька травм інших гравчинь основного складу не дали впоратися зі стартовою п`ятіркою суперників. Збірна НУБіП України програла з рахунком 62:88. Але не дивлячись на поразку, на сьогоднішій день наша команда розташувалася на другому місці у турнірній таблиці, набравши 20 очок.

Вітаємо Ірину Михайлівну Євтушенко з Днем народження! Бажаємо їй міцного здоров`я, наснаги та успіхів в такій нелегкій тренерській праці!

 

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання,

гуманітарно-педагогічний факультет

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook