НУБіП України - Університет штату Оклахома (США): поглиблюємо співпрацю та плануємо взаємні академічні обміни

21 червня 2019 року
     У рамках співпраці до НУБіП України та на запрошення проф. Тетяни Кальної-Дубенюк завітала керівник Магістерської програми з міжнародного сільського господарства Університету штату Оклахома д-р Шіда Хеннебері.

     Наша гостя представила інформацію про свій університет загалом та особливості своєї програми.

     Одним з напрямків подальшої співпраці є організація та проведення практичної підготовки студентів зі США на базі нашого університету. Практична підготовка за кордоном є обов’язковою складовою вищезазначеної магістерської програми. Зокрема, вже в цьому році до університету приїхав із метою отримання практичної підготовки студент вищезгаданої магістерської програми Барет Мур.

     Про свої враження він розповість у окремому інтерв`ю, але загалом стажування він оцінює позитивно. По завершенню стажування Барету Муру було вручено сертифікат про стажування.

     В рамках візиту було проведено зустрічі з проректором Вадимом Ткачуком та директором ННЦ міжнародної діяльності. На зустрічі було обговорено можливості організації стажування на базі нашого університету для студентів зі США наступного року в червні місяці. Досягнуто домовленості щодо обов’язкових елементів, що має включати таке стажування.

     На зустрічі з директором ННІ післядипломної освіти Марією Кулаєць досягнуто домовленості про організацію частини програми стажування наступного року для студентів зі США в частині ознайомлення зі способом ведення зеленого туризму в Україні.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook