Філія бібліотеки як комфортне місце для підготовки до екзаменаційної сесії

17 грудня 2018 року

  В університеті зараз триває зимова екзаменаційна сесія. Це період, що вважається найскладнішим в житті студентів. Приємно, що при підготовці до інколи непростих та складних навчальних дисциплін студенти користуються послугами бібліотеки, як абонементом з видачі навчальної літератури, так і читальним залом, де всім вистачить місця: і тим, кому необхідно доопрацювати курсовий проект, і тим, хто хоче попрацювати з електронними ресурсами або просто в тиші підготуватись до пропущеної лекції чи практичного заняття.

  А якщо необхідна буде допомога – то бібліотекарі завжди знайдуть необхідну книгу чи нададуть консультацію, адже фонд філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 6 нараховує 18 094 примірників документів та 3 127 назв видань. Це навчальні посібники, підручники, методичні рекомендації, довідкова література, періодичні видання. Та й загалом, всі умови, що потрібні для комфортної роботи студентів. 

  Тож наразі триває активна підготовка студентів факультету землевпорядкування до захисту робочих проектів. Адже у процесі підготовки знання вкладаються в цілісну систему, і те, що раніше здавалося складним, стає простим і зрозумілим. А студенти набувають вміння викладати інформацію в стислій формі, складаючи чітку структуру відповіді.

  Ми розуміємо, що сесія – це втома, гарячково виблискуючі очі, хронічний недосип. Організм перебуває в суцільному стресі (від недосипання, перевантаження інформації, а інколи – і від великої кількості випитої кави), страху (щоб не отримати погану оцінку).  Але ми впевнені, що студенти юридичного та землевпорядного факультету зимову сесію 2018 здадуть добре. 
Вдалих іспитів, шановні наші студенти, і до нових зустрічей в бібліотеці!
Олена Литовченко,
завідувач філії наукової бібліотеки
у навчальному корпусі № 6
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook