Профорієнтаційна робота кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого триває: на навчання запрошені учні випускних класів Мирненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

12 грудня 2018, 16:00

11 грудня доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого Криворучко Дмитро Іванович провів зустріч із учнями випускних класів Мирненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Мирне Бориспільського району Київської області.
На початку заходу Криворучко Д.І. зустрівся з заступником директора школи Зленко Іриною Юріївною. Під час розмови було наголошено на тому, що ринок праці диктує свої умови і сьогодні є можливість допомогти учням виявити їх здібності. Саме тому тісна співпраця закладів вищої освіти із школами допоможе дитині знайти свою професію та отримати необхідну освіту.


Старшокласники ознайомились з історією та структурою університету, умовами вступу та навчання в НУБіП України та, зокрема, на факультеті ветеринарної медицини за спеціальностями 211 - «Ветеринарна медицина» та 212 - «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Зазначалося, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченні навчання ОС «Магістр».


Учні дізналися про особливості навчального процесу при підготовці фахівців ветеринарної медицини, матеріально-технічну базу факультету, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету та факультету, студентському самоврядуванні.


Майбутні абітурієнти отримали друковані матеріали про умови вступу до НУБіП України та факультет ветеринарної медицини. Учні були запрошені на дні відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, інформацію про які можна отримати на сайті університету, а також на курси підготовки до складання ЗНО.


Висловлюємо подяку за сприяння в організації заходу заступнику директора школи Зленко Ірині Юріївні та вчителю історії Бриль Людмилі Миколаївні.

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф.Гулого
Криворучко Д. І.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook