Спільний захід факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП з Асоціацією "Мясної галузі"

13 грудня 2018, 9:00
м.Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20, Конгрес-готель «Пуща»

13 грудня  2018 року  відбудеться засідання загальних зборів засновників Асоціації «М’ясної галузі» України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Напередодні зустрічі з Асоціацією «Мясної галузі»  і факультетом був підписаний договір про співпрацю та спільні проекти.

На даному заході виступить декан факультету, доктор технічних наук, професор, Лариса Баль-Прилипко, яка представить інформацію учасникам про успіхи НУБіП України і факультету у наданні якісної освіти та забезпечення держави висококваліфікованими спеціалістами.

Про можливості біогазової енергетики у галузі м’ясопереробки, досвід роботи європейських компаній з тваринними відходами після забою» представить Юрій Епштейн, а про «Відходи в доходи»  презентує Петер Мадсен. «Інноваційна технологія переробки органічних відходів» буде представлена Олександром  Скориком.

 

Про сучасний стан технічного регулювання та управління безпечністю в м'ясній галузі» виступить доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Юлія Слива.

На даному заході будуть присутні гості з Німеччини: «Німецькі фахівці для підтримки Українського бізнесу - Служба Старших Експертів (SES)», яку представляє  Ральф Ловак.

 

  
Звіт Асоціації «М’ясної галузі» перед засновниками за період у форматі: що зроблено; над чим працюємо тепер; що планується зробити презентує директор Віталій Павлівський. Очільник асоціації напередодні зазначив, що головним завданням та метою кожного бізнесу, який працює в м’ясній галузі, є виготовлення продукції, яка відповідає високим стандартам якості європейського рівня. Основними завданнями Асоціації «М’ясної галузі» є захист та відстоювання інтересів українського товаровиробника, впровадження новітніх технологій у м’ясній галузі, що можливо досягнути за рахунок взаємодії всіх зацікавлених сторін, а саме господарств розведення та утримання тварин, підприємств із забою та переробки, органів державної влади.

 

Також в рамках зустрічі буде розглянутий спільний робочий проект із Асоціацією «Свинарі  України» по поступовому переходу на європейську систему співпраці між галузевими напрямками переробки та відгодівлі. Із залученням програм підтримки та партнерів, та інше. З пропозиціями факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України по даному проекту виступить професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Віктор Ємцев.

 

   

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ
ЗАСНОВНИКІВ АСОЦІАЦІЇ «М’ЯСНОЇ ГАЛУЗІ»

Місце: м.Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20, Конгрес-готель «Пуща»
Дата: «13» грудня 2018 року.
Час: 10:00 год.

І ВСТУПНА ЧАСТИНА
10:00 – 10:45 – Ранкова кава. Реєстрація учасників.
10:45 – 10:55 – Вітальне слово Іван Чайківський

ІІ ОРГАНІЗАЦІЙНА ЧАСТИНА
10:55 – 11:00 – Порядок денний Загальних зборів засновників затверджений Протоколом №3 Ради Асоціації «М’ясної галузі» від 18.09.2018р. (згідно розділу III основної частини)

ІІІ ОСНОВНА ЧАСТИНА
11:00 – 11:15 – «Про діяльність факультету харчових технологій НУБіП України» - декан факультету, доктор технічних наук, професор, Академік АН вищої освіти України Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

11:15 – 11:30 – «Сучасний стан технічного регулювання та управління безпечністю в м'ясній галузі»-спеціаліст зі стандартів Global GAP, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Слива Юлія Володимирівна
11:30 – 11:45 – «Можливості біогазової енергетики у галузі м’ясопереробки, досвід роботи європейських компаній з тваринними відходами після забою» Епштейн Юрій Михайлович

11:45 – 12:00 – «Відходи в доходи» Петер Мадсен

12:00 – 12:15 – «Інноваційна технологія переробки органічних відходів» Скорик Олександр Олексійович

12:15 – 12:30 – «Торгова площадка» Тарас Касьянов

12:30 – 12:45 – «Німецькі фахівці для підтримки Українського бізнесу - Служба Старших Експертів (SES)» Ральф Ловак

12:45 – 13:00 – Огляд інформаційно-аналітичного звіту ринку м’яса

14:00 – 14:30 – Звіт Асоціації «М’ясної галузі» перед засновниками за період у форматі: що зроблено; над чим працюємо тепер; що планується зробити ( Віталій Павлівський )

14:30 – 15:00 - Аналіз діяльності Асоціації «М’ясної галузі», зауваження, пропозиції, нові завдання, нові ідеї.

15:00 - 16:00 - Перелік питань для обговорення між учасниками :
1. Думки, пропозиції, щодо варіантів державної підтримки мясопереробної галузі. Визначитися із основними варіантами державної підтримки над якими у подальшому проводити роботу. Існуючі державні підтримки у агропромисловій галузі. Положення №107 від 07.02.2018
2. Проект закону №9443 від 10.11.2011 «Про внутрішню торгівлю». Співпрацю із ішшими галузевими асоціаціями.
3. Розгляд спільного робочого проекту із Асоціацією «Свинарі України» по поступовому переходу на європейську систему співпраці між галузевими напрямками переробки та відгодівлі. Із залученням програм підтримки та партнерів.

 

Владислав Сухенко
завідувач кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook