Розпочався захист магістерських робіт за програмою подвійних дипломів

11 грудня 2018 року

Почалася атестація випускників денної форми навчання освітньо-професійної програми підготовки магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які навчаються за програмою подвійних дипломів з Варшавським університетом наук про життя.

11 грудня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження став першим днем роботи міжнародної екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт на чолі з професором Козирським Володимиром Вікторовичем, до якої увійшли декан відділу інженерії продукції Варшавського університету наук про життя, Нурек Томаш; завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, Жильцов Андрій Володимирович; доцент кафедри автоматики та роботехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, Решетюк Володимир Михайлович; завідувач кафедри SGGW Варшавського університету наук про життя, Хоховський Анжей; професор кафедри SGGW Варшавського університету наук про життя, Обставські Павел та професор кафедри SGGW Варшавського університету наук про життя, Гловацкі Шиман.

На розгляд комісії було представлено дві роботи «Використання індукційного генератора, як джерела тепла в технології сушіння біомаси» студента Обухівського Олександра та «Дослідження теплиці 4-го покоління типуVenlo як об’єкта керування та удосконалення системи досвічування рослин у продуктивний період» студентки Бідненко Софії.

Захист відбувався протягом майже двох годин польською мовою. За результатами доповідей комісія одноголосним рішенням присвоїла Олександру та Софії кваліфікацію інженера-електрика за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Попереду захист ще однієї магістерської роботи студента програми подвійних дипломів Владислава Красношапки, що відбудеться у Варшавському університеті наук про життя 14 грудня.

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook