Ні на хвилину не припиняються роботи з облаштування четвертого гуртожитку

11 грудня 2018 року

     А ні на хвилину не припиняються роботи з облаштування четвертого гуртожитку, і холод тому не поміха. Адже реалізація заходів з наведення його санітарно-гігієнічного стану і проведення безвідкладних ремонтних робіт тривають згідно з графіком.

     Щоб забезпечити комфортне проживання студентам, аспірантам і співробітникам гуртожиток потребує серйозних капітальних робіт, значних ресурсів, часу і коштів для виведення його з занедбаного стану, у якому він перебував. Та й влітку хочеться радісно зустріти абітурієнтів і показати ім їхню нову домівку на найближчі п'ять років.
     Тож наразі тривають ремонтні роботи фасадної части будівлі, вже виготовлені та завезені 35 дверей до кімнат, які заплановано замінити на 2 і 3-му поверхах до кінця місяця.

     Поміж тим, тривають ремонтні роботи за адресою вул. Васильківська, 17, де замінюють водостічну систему даху навчального корпусу N6.

     Потрібно поспішати, адже попереду ще чимало завдань, які потрібно встигнути виконати. Та й ялинки біля будівель потрібно встигнути прикрасити новорічними вогниками.

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook