День відкритих дверей у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

10 грудня 2018 року

IMG 4220  У ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»  6 грудня 2018 р. відбувся День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх шкіл та гімназії ім. В. Герети м. Козови, під час якого абітурієнти отримали змогу поспілкуватися з керівництвом ЗВО, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, а також ознайомитися з Правилами прийому на 2019/2020 навчальний рік та й зануритися в атмосферу інститутського життя.


 

  У холі гостей зустрічав студентський актив, який допомагав усім гостям зорієнтуватися у виші. Всі абітурієнти отримали буклети з інформацією про заклад. Захід розпочався традиційною презентацією та показом відеофільму про інститут, після чого відбулася загальна зустріч з керівництвом закладу та факультетів.

IMG 4218  Відкрив день відкритих дверей очільник вишу проф., д.е.н. Мирон Миколайович Жибак. Під час зустрічі присутні дізналися про особливості навчання, можливості майбутнього працевлаштування, спектр освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців в інституті та про найбільш яскраві події студентського життя.

IMG 4231IMG 4213  З особливостями вступної кампанії у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» ознайомив гостей відповідальний секретар приймальної комісії інституту к.і.н., доц. Богдан Васильович Луговий  та відповів на численні запитання присутніх.

IMG 4280IMG 4275  Для гарного настрою до уваги присутніх в залі було представлено декілька пісенних номерів студентами-учасниками  художньої самодіяльності інституту. Програма святкового заходу була насичена і пізнавальна.

IMG 4207IMG 4259  Гості відвідали факультети та зустрілися з деканами та НПП кафедр.   З цікавістю відвідувачі сприйняли екскурсію інститутом, оглянули аудиторії та поспілкувалися з представниками студентського активу вишу, побували у декоративному розсаднику, студентському кафе, де мали можливість оцінити його роботу.

IMG 4314

IMG 4328  Щиро віримо, що надана інформація допоможе майбутнім вступникам у їхньому непростому виборі та чекаємо на нових студентів у гостинних стінах ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

IMG 4309
 
Надія Островська,
  методист профорієнтаційної роботи
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook