Щирі вітання з нагоди 88-ліття відомого політичного та громадського діяча, доктора біологічних наук, професора кафедри Яблонського Валентина Андрійовича

8 грудня 2018, 8:00
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ФВМ НУБіП України щиро вітають з нагоди 88-ліття відомого політичного та громадського діяча, доктора біологічних наук, професора кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, члена кореспондента НААН України, дійсного члена академії наук вищої школи України, заслуженого діяча науки і техніки УРСР, депутата Верховної Ради України II скликання, співавтора Конституції України Яблонського Валентина Андрійовича.

У радісний і світлий день Вашого народження, від колективу кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, бажаємо Вам щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості!

Співробітники та випускники факультету пам’ятають яскраві лекції, величезну ерудицію, доброту, завжди щиру, відверту і патріотичну позицію Валентина Андрійовича Яблонського та бажають йому довгих щасливих років життя, творчої наснаги, многая і благая літа.  

Відкрита лекція професора В.А.Яблонського (2013 р.).

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook