Вийшла рецензія на навчальний посібник «ФІЛОСОФІЯ НАУКИ». Вітаємо колег!

7 грудня 2018, 11:20

Вітаємо колег!

                   Вийшла рецензія на навчальний  посібник «ФІЛОСОФІЯ НАУКИ» авторського колективу доктор філософських наук, професор Сторожук Світлана Володимирівна, доктор філософських наук, професор Гоян Ігор Миколайович, кандидат філософських наук, доцент Данилова Тетяна Вікторівна, кандидат філософських наук Матвієнко Ірина Сергіївна у  Віснику Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника рецензент МИХАЙЛИШИН Галини Йосипівни доктор філософських наук, професор, проректор з наукового-педагогічної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. 

                   В рецензії відмічено високий теоретичний, методологічний і науковий рівень посібника, актуальність і цікавість представленого в ньому матеріалу, відзначено, що посібник в повній мірі відповідає сучасним вимогам до наукових посібників, а тому знайде свого читача, як в межах вищих навчальних закладів, так і на рівні професійних науковців.

                   Зазначається, що даний посібник має не тільки теоретичне, але і практичне значення, а також дана робота характеризується достатньою новизною та доказовістю багатьох ідей, які представлені в посібнику. Зауважено, що всі розділи, які написані, як українською, так і англійською мовою, логічно пов’язані й супроводжуються схематичними матеріалами для кращого розуміння тої чи іншої заявленої в розділі проблематики.   

                   Відзначається оригінально структура викладеного курсу і вичерпний зміст навчального матеріалу, а отже, навчальний посібник може бути плідно використаний при будь-якій формі навчання.

Кафедра філософії, щиро вітає колег з виходом позитивної рецензії!

 

Доктор філософських наук, доцент

Шкіль Світлана Олександрівна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook