Першокурсниця факультету Олександра Грабік зайняла 1-ше місце серед жінок в категорії блочний лук на Кубку України зі стрільби з лука у приміщенні

6 грудня 2018 року

З 24 по 26 листопада 2018 року у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України тривав Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні 2018 року.

     За найвищі нагороди змагались 200 спортсменів, які представляли 13 областей України та місто Київ. Кубок України був етапом відбору кандидатів до складу молодіжної національної збірної команди України зі стрільби з лука, яка після підготовки братиме участь у міжнародних змаганнях світової серії зі стрільби з лука в приміщенні, що відбудуться 14-16 грудня 2018 року в місті Рим (Італія).

     У цих змаганнях приймала участь студентка 2-го курсу факультету ветеринарної медицини Олександра Грабік, яка є майстром спорту України зі стрільби з лука, бронзовим призером Кубку Європи серед юніорів, багаторазовим Чемпіоном України та являється членом збірної команди України зі стрільби з луку.
     За результатами особистої першості Олександра Грабік зайняла 1-ше місце серед жінок в категорії блочний лук, а також посіла друге місце у командному фінальному раунді серед жінок в категорії блочний лук у складі команди Київ-1.

Вітаємо Олександру з перемогою і бажаємо подальших спортивних успіхів!

Микола Костенко, 
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

(За матеріалами центрального сайту)

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook