ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відзвітував про виконання науково-дослідних робіт

6 грудня 2018 року

5 грудня у рамках виконання наказу ректора від 08.10.2018 №1095 «Про підготовку звітів про НДР за 2018 рік» та з метою підведення підсумків про результати наукової та іноваційної діяльності університету відбулося засідання комісії від науково-технічної ради ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у складі Заблодського М.М. - професора кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій (голова комісії); Усенка С.М. - доцента кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій; Чміля А.І. - професора кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій; Горобця В.Г. – завідувача кафедри теплоенергетики; Коваля В.В. – професора кафедри автоматики та роботехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка; Нікіфорова А.П. – завідувача кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова.

У ході перевірки стану виконання науково-дослідних робіт на засіданні було заслухано звіти керівників НДР, що фінансуються за рахунок державного бюджету та 9 коротких доповідей керівників ініціативних тематик.

 

У 2018 році з державного бюджету фінансувалися три тематики:

- 110/538-пр «Розробка теплоелектромеханічного комплексу і енергоощадних технологій на його основі для переробки біомаси та техногенних відходів» (Керівник – проф. Заблодський М.М.);

- 110/537 пр «Розроблення іноваційних високоефективних технологій збирання та переробки енергетичних культур для біогазових установок» (Керівник – проф. Шворов С.А.);

- 110/1м-нтр «Розроблення ресурсоефективних режимів вирощування овочевої продукції в тепличних комплексах» » (Керівник – доц. Дудник А.О.).

 

Було встановлено, що дослідження за даними науковими тематиками виконуються відповідно до затверджених робочих програм і календарних планів. Наявний необхідний перелік документів, що відображають плани наукової (робочі програми, календарні плани) та фінансової діяльності (калькуляції кошторисної ціни, розрахунки цін НДР, розрахунки витрат, штатні розписи, помісячні розписи оплати праці), а також результати їх виконання (акти приймання-здачі НДР, короткі та проміжні звіти).

 

За результатами перевірки відмічено належний стан виконання науково-дослідних робіт, а звіти їхніх керівників схвалено.

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook