На економічному факультеті розпочала роботу акредитаційна комісія

5 грудня 2018 року

      Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України  № 2191-Л від 28.11.2018 р. в період з 05 грудня по 07 грудня 2018 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України проходить акредитація чотирьох освітньо-професійних програм «Економіка підприємств» ,«Прикладна економіка» , «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
       Члени експертної комісії у складі професора кафедри економіки підприємства Київського національного університету ім. Шевченка, доктора економічних наук, професора Баюри Дмитра Олександровича, завідувача кафедри економіки підприємств і корпорацій Тернопільського національного економічного університету, доктора економічний наук, професора Гринчуцького Валерія Івановича,  в першу чергу ознайомилася з матеріалами акредитаційних справ, кадровим забезпеченням, методичним та матеріально-технічним забезпеченням освітньо-професійних програм.

 

Декан факультету Анатолій Діброва представив інформацію про факультет і підготовку магістрів освітньо-професійних програм «Економіка підприємств» зі спеціальності 051 «Економіка».

    Експертна комісія відповідно напрямку роботи відвідала профільні кафедри і детально ознайомилась з навчально-методичним забезпеченням, науково-дослідною діяльністю кафедр, навчальними лабораторіями факультету. 
    Комісія відвідала захисти випускової кваліфікаційної роботи магістрів і відзначила високий рівень підготовки та практичних навиків студентів.          Експертами було відмічено актуальність та інноваційність тем магістерських робіт, апробацію результатів дослідження за рахунок участі магістрів в наукових конференціях, науково-дослідних тематиках випускових кафедр.

Комісія відзначила те що кадрове, методичне, матеріально-технічне забезпечення освітньо-професійних програм «Економіка» з спеціальності "Економіка"  відповідає ліцензійним умовам провадження освітньої діяльності закладів освіти.

Робота експертної комісії продовжується.

Віталій Нагорний,

заступник декана економічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook