Переможці конкурсу «Харчові технології-2019»

5 грудня 2018 року

 

Студенти факультету харчових технологій та управління якостю продукції АПК активно і натхненно прийняли участь в конкурсі «Харчові технології -2019», котрий проводився під егідою Фонду Бориса Колесникова в Національному університеті харчових технологій.

Приз конкурсу – поїздка в Німеччину на Міжнародну виставку з виробництва кондитерських виробів та снеків.
За результатами тестування в напівфінал було відібрано 80 найкращих учасників, до яких ввійшли 7  студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з різних курсів:
Артем Антонів - 1 курс скороченного навчання
Олена Мироненко – 4 курс
Галина Терновик – 4 курс
Катерина Семенюк – магістр 2 курс
Вікторія Шахворостова – магістр 2 курс
Ольга Шахворостова – магістр 2 курс
Ольга Жосан – магістр 2 курс
На фінальному етапі кожен учасник представив свій особистий проект з харчових технологій, в який вкладено ідею, здобуті технологічні знання і душевність.  Більшість наших проектів стосувалося все ж таки м‘ясної переробки, і тільки «Проект з виготовлення м‘ясних чіпсів» Шахворостової Ольги та «Проект сімейної пекарні та її гостей з фізичними особливостями» Терновик Галини найбільше відповідав тематиці виставки. Тож дівчата і ввійшли в 30-ку найкращих в данному конкурсі!!!
Переможці отримали сертифікати на поїздку в Кельн на світову виставку харчових технологій ISM 2019, яка відбудеться вже 27-30 січня 2019 року. На виставці наші переможці зможуть побачити найкращі компанії світу, їх організацію та принципи роботи, познайомитися зі своїми колегами з інших країн.

   

Переможці зі своїми керівниками – Тищенко Л.М. та Штондою О.А.
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК вітає Галину Терновик і Ольгу Шахворостову з ПЕРЕМОГОЮ! Бажаємо нових здобутків, натхнення та прагнення розвиватися в професійній сфері!
Інші конкурсанти не засмучуються, бо знають що ми в них віримо, і їхні ВЕЛИКІ ПЕРЕМОГИ ще попереду!!!
 

  

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, вдячний Благодійному фонду Бориса Колесникова за зацікавленість до нашої молоді та надану їм можливість проявити себе!
 
Людмила Тищенко
доцент кафедри технології
 м‘ясних, рибних та морепродуктів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook