Практичне навчання студентів-менеджерів на базі навчально-дослідних господарств: оволодіваємо методиками збору даних

4 грудня 2018 року

     Зимовим ранком в останній день осені 30 листопада 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту міжнародної магістерської програми "Адміністративний менеджмент" та економічного факультету спеціальності фінанси і кредит відправились до НДГ «Великоснітинське» за підтримки міжнародного проекту UFMD (https://nubip.edu.ua/node/52546).

     Метою даного візиту було проведення практичного виїзного заняття присвяченого методиці збору даних сільськогосподарських підприємств.

     В приміщені господарства нас зустріла головний економіст Олена Андріївна. Від свого імені та імені студентів висловлюємо вдячність Олені Андріївні за її надзвичайну компетентність, досвідченість та відкритість.

     В ході воркшопу студенти мали змогу ознайомитися з технологічними картами вирощування продукції рослинництва, фінансовою звітністю та особливостями виробничого процесу НДГ «Великоснітинське». Попередньо для студентів були підготовлені та роздруковані роботі листи для збору даних по вирощуванню озимої пшениці та розрахунку маржинального доходу.

     На зворотному шляху мали змогу помилуватись пейзажами зимових сільськогосподарських ланів.

Катерина Тужик,
доцент кафедри економічної кібернетики, 
національний координатор проекту UFMD 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook