На засіданні кафедри викладачі одноголосно підтримали кандидатуру Савицькоі І.М. на посаду завідувача

23 листопада 2018, 9:22

21 листопада 2018 року відбулося засідання кафедри філософіі, на якому були присутні декан гуманітарно-педагогічного факультету проф. Шинкарук В.Д. та заступник декана доц. Харченко С.В.

Засідання проводив проф. Шинкарук В.Д., адже розглядалися конкурсні питання: на заміщення посади завідувача кафедри філософіі, а також питання про присудження вченого звання доцента і рекомендацію на конкурс на заміщення посади доцента кафедри філософіі. За результатами голосування кафедра одноголосно підтримала кандидатуру Савицькоі І.М. на посаду завідувача кафедри філософіі, а також одноголосно підтимали рекомендацію на присудження вченого звання доцента Шкіль С.О., і підтримала кандидатуру Самарського А.Ю. на заміщення посади доцента нашоі кафедри.

Серед іншого також були розглянуті такі питання: про виконання розпоряджень деканату; про тиждень філософії, звіт про поточну роботу викладачівта Кичкирук Т.В. та Культенко В.П., про науково-дослідну роботу викладачів кафедри, а також затвердили напрям дисертаційного дослідження Соколової О.М.(науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Максюта М.Є., затвердили білети до кандидатського іспиту, і останнім питанням, яке було розглянуто це рекомендація до друку монографіі, науково-методичного посібника і методичних вказівок.
 

Секретар кафедри
Ірина Матвієнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook