Профорієнтація в Таращанському державному економіко-правовому коледжі

29 жовтня 2018, 9:26
 
 
Сьогодні перед випускниками коледжів стоїть не просте завдання – правильно обрати навчальний заклад для подальшого навчання. 26 жовтня студентка 2 курсу спеціальності «Облік і аудит» Коберник Наталія спробувала допомогти зробити цей важливий вибір студентам свого рідного Таращанського державного економіко-правового коледжу. 
 
 
Студенти були запрошені на день відкритих дверей НУБіП України 1 листопада. Наталія навела інформацію про спеціальності, за якими можна навчатись у НУБіП України, окрему увагу було зосереджено на гуманітарно-педагогічний факультет, розповіла про особливості навчання на факультеті, можливістю навчання по обміну в іноземних університетах, а також проходження практичного навчання за кордоном. Студенти із захопленням слухали про компанії-партнерів університету, що можуть виступати потенційними роботодавцями. Також акцентувалася увага на можливості реалізації своїх творчих та спортивних здібностей. Студентів цікавило розміщення університету та пропоновані спеціальності, особливо студентів зацікавила спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
 
Було також розказано про можливість отримання військової підготовки та звання паралельно з оволодінням гуманітарно-педагогічних спеціальностей. А також можливість займатися художньою діяльністю та приймати участь у культурно-масових заходах університету. 
 
Майбутніх випускників зацікавила інформація про НУБіП.
 
Наталія Коберник,
студентка економічного факультету
Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook