Заняття з дисципліни Стандартизація та сертифікація сільськогосподарської техніки

5 листопада 2018, 20:04
кафдера ТСІМ

 

Студенти 4 курсу механіко-технологічного факультету групи ПМО-1501 та ПМО-1502 на виїзному занятті з дисципліни Стандартизація та сертифікація сільськогосподарської техніки відвідали «Науково-технічний центр сертифікації «АгроСЕПРО» Національної академії аграрних наук України» в смт. Глеваха. 

 

Тут вони мали змогу познайомитися зі здобутками ННЦ «ІМЕСГ» головного інституту з розроблення механізованих технологій і техніки для АПК та відвідати їх музей.

Привітальне слово зробив директор «Науково-технічного центру сертифікації «АгроСЕПРО» Національної академії аграрних наук України» Олег Валерійович Адамчук. 

Він коротко розповів про структуру та функції, які виконує підпорядкований йому центр, а також студенти заслухали цікаві доповіді Шараборіна Ігора Євгенійовича на тему: «Технічні регламенти щодо затвердження типу тракторів, причепів, причіпних машин та їх компонентів: основні вимоги та етапи впровадження» та к.т.н. Вольського Володимира Анатолійовича на тему: «Випробування».

По результатах доповідей студентами було задано запитання на які працівники надали змістовні та конкретні відповіді.

 

Практичне проведення занять відбувалося на майданчику де студенти мали змогу перевірити якість техніки відповідно до встанолених нормативних вимог

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook