Студенти НУБіП України успішно подолали перший етап стипендіальної програми «АГРО»-2019

23 листопада 2018 року

     Уже вдруге Фонд Бориса Колеснікова реалізує на базі НУБіП України один з своїх благодійних проектів, спрямованих на розвиток і підтримку студентів і сьогодні пройшов перший відбірковий етап «АГРО-2019».

     І традиційно наша талановита молодь має таку неймовірну можливість! Студенти, які опановують агропромислові та дотичні спеціальності матимуть змогу представити свої власні проекти лідерам ринку, отримати безцінний досвід і, звичайно ж, професійну експертну оцінку.
     Нагадаємо, минулого року перемогу у цьому конкурсі вибороли 10 наших студентів, які змогли побувати на Міжнародній сільськогосподарській виставці «Fieragricola-2018» у Вероні. Вони мали змогу дізнатися про найновітніші розробки, отримати поради та поділитися досвідом з фермерами та гостями виставки.

     Сьогоднішній захід відвідали понад 70 студентів з різних факультетів та ННІ, зокрема студенти навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, факультету захисту рослин біотехнологій та екології, факультету тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічного, економічно, юридичного і, звичайно ж, студенти агробіологічного факультету, чисельність яких була найбільшою.
     З вітальним словом до учасників етапу звернувся директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який поділився майбутніми перспективами, які чекають на переможців конкурсу.

 

 

     Після реєстрації менеджер проекту Марія Бузина, детально описала умови проходження першого етапу, розповіла про те, що ж саме чекає на переможців конкурсу: «30 переможців у лютому 2019 року відвідають міжнародну виставку сільського господарства та тваринництва «SIMA- 2019» у Парижі (усі витрати, пов’язані з поїздкою, організатори конкурсу беруть на себе). Тут вони познайомляться з новітньою сільськогосподарською технікою, обладнанням, технологіями ведення господарства, отримають з перших вуст інформацію про добрива…».

     Після добрих напутніх слів, захоплені майбутніми перспективами учасники завзято взялися до роботи. Перший відбірковий етап включив у себе складні тестові запитання та задачі. Лише справжній знавець зможе впоратись з усіма завданнями вчасно та вірно.

    Після закінчення нам вдалося поспілкуватися з декількома студентами, які взяли участь у відборі.

  • Я беру участь у цьому конкурсі вперше, тому що в минулому році я вирішив, що ще не готовий і хотів удосконалити та доповнити свої знання та вміння, щоб у цьому році стати переможцем, говорить студент агробіологічного факультету Влад Слєпов.
  • Я дуже рада, що ми знову маємо можливість кинути виклик кращим, позмагатися і поїхати за кордон, щоб навчитися більшому, що, сподіваюсь, у майбутньому допоможе підняти аграрний сектор нашої країни на найвищий рівень. І я дуже рада, що наш НУБіП та фонд Бориса Колєснікова сприяють розвитку та освоєнню нового, нашими найкращими студентами, ділиться студентка агробіологічного факультету Ксенія Ближникова.
  • Я вважаю, що кожен хто навчається у кращому аграрному університеті, у нашому університеті, має знатися на агропромисловому секторі. І хоч я навчаюся на економічному факультеті, але з радістю та задоволенням намагаюсь опанувати максимум знань, що допоможуть покращити життя нашому народу, жителям аграрної країни. І тому сьогодні, я кидаю виклик, перш за все, собі, щоб довести, що кожен, хто прагне і навчається, може досягти поставленої мети, розповідає голова студентської організації економічного факультету Антоніна Мусій.

 

     Після почутого нам залишається лише побажати учасникам успіхів та перемог! І нагадаємо, що другий етап конкурсу відбудеться дванадцятого грудня.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook