СЕРГІЙ КВАША ТА ВОЛОДИМИР КОЗИРСЬКИЙ ВІДВІДАЛИ ВП НУБІП УКРАЇНИ «БЕРЕЖАНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ»

19 листопада 2018 року

IMG 335419.11.2018 р. у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» із робочим візитом перебували проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович та куратор закладу, директор ННІ енергетики, автоматики  і енергозбереження Козирський Володимир Вікторович.


  Візит, в першу чергу, був обумовлений підготовкою до звіту директора інституту Жибака М.М., а також відбулися робочі зустрічі проректора С. М. Кваші зі студентами-магістрами та НПП вишу.

IMG 3308IMG 3318  Увага Сергія Миколайовича зосереджувалась на основних завданнях і вимогах, які ставляться до підготовки фахівців ОС «Магістр», а також на підготовку і захист магістерських робіт, вибір і затвердження тем, проведення постерних презентацій та попередніх захистів на випускових кафедрах.

IMG 3324  Особливо наголосив, що підготовка фахівців ОС «Магістр» в інституті – це великий кредит довіри з боку базового університету і його потрібно оправдовувати.

IMG 3330IMG 3350  Наступною була зустріч з НПП інституту. Проректор у своєму змістовному виступі виокремив трикутник "аудиторія-студент-викладач", в якому особлива роль відводиться викладачу, який в сучасних умовах і вимогах до якості освіти повинен постійно підвищувати свій фаховий рівень, зокрема, через стажування на виробництві, вивчення іноземних мов, постійною роботою над собою, вдосконаленням форм і методів викладання.

IMG 3355IMG 3339 Особлива увага була звернена на публікації наукових статей, підручників, посібників, особливостей підготовки останніх до видання, що полягають у перевірці на плагіат.

IMG 3349IMG 3338  Досвід проведення профорієнтаційної роботи, який був заслуханий з особливою увагою і надалі, обов’язково, буде використаний в профорієнтаційних заходах.

  В ході зустрічі проводилось і анонімне анкетування із студентами-магістрами та НПП .

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook