МОДЕРНІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ТЗОВ «ПІДВИСОЦЬКИЙ ЗАВОД БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ»

8 листопада 2018 року

IMG 0047

З метою модернізації виробництва будівельних матеріалів, необхідністю нарощувати обсяги виробництва продукції та задоволення ринкового попиту на екологічно чисту будівельну продукцію 6 листопада 2018 року Бережанською райдержадміністрацією було проведено виїздну нараду на ТзОВ «Підвисоцький завод будівельних матеріалів». Участь в нараді взяли: начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації Урдейчук В.П., представники ВП НУБІП України «Бережанський агротехнічний інститут» – к.т.н., доцент Клендій М.Б і Гнатьо М.В. та адміністрація заводу.


IMG 0049IMG 0044Керівник Підвисоцького заводу будматеріалів – Варещака В.І. ознайомив із особливостями циклу виробництва та фасування продукції і наголосив на питанні влаштування механізованої лінії фасування продукції – вапна гашеного у тару по 50, 25 та 4кг. Тому ТзОВ «Підвисоцький завод будівельних матеріалів» робить замовлення на фасування вапна у ВП НУБІП України «Бережанський агротехнічний інститут».

IMG 0050IMG 0053За результатами наради проектанти отримали основні технічні вимоги для проекту, погоджено строки виготовлення проектно-технічної документації на механізовану лінію фасування у двомісячний строк і подальше виготовлення та монтування вказаної лінії до квітня 2019 року. Оперативність зумовлена значним попитом на такий вид будівельної продукції у початок сезону будівельних робіт.

Клендій М.Б.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook