21 листопада відбулося засідання Вченої ради факультету

22 листопада 2018 року

Порядок денний був наступним:

1. Вибори на посади науково-педагогічних працівників згідно оголошеного конкурсу (доп. декан ФВМ проф. Цвіліховський М.І.). Розглядали питання по отриманню звання доцента кфедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька В.М. Поляковського. Було проведено таємне голосування, в результаті якого в бюлетнях відмітили «ЗА» 26 членів Вченої ради із 26, хто брав участь у голосуванні.


2. Про проведені профорієнтаційні заходи у листопаді 2018 р. (доп. заст. декана ФВМ доц. Данілов В.Б.).


3. Про результати наукової та іноваційної діяльності у 2018 році та перспективи розвитку НДІ здоров'я тварин в рамках розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива - 2020» (доп. директор НДІ здоров'я тварин, проф. Засєкін Д.А.).


4. Про роботу навчально-методичної комісії факультету за 2018 рік. (доп. проф. Костюк В.К.).


5. Звіт про стажування на факультеті ветеринарної медицини університету Цюріха, Швейцарія (доп. ас. Мельник О.О.).


6. Кадрові питання. Розгляд атестаційних справ.

Також до Міжнародного дня студента ректор Станіслав Ніколаєнко видав наказ про відзначення кращих студентів Університету за вагомі досягнення у навчальній, науковій роботі та відповідно до Положення про академічний рейтинг студентів НУБіП України.
Оголошено подяку студентам за активну участь у громадському житті університету та внесок у студентське самоврядування: Січак Ніла.
Оголошено подяку студентам за активну участь у громадському житті факультету/ННІ: Протас Світлана, Суінов Рустам, Карпенко Анастасія, Кривицька Ярослава.
Оголошено подяку студентам за високі досягнення та рейтинг в навчанні: Сторожук Владислава.
Нагороджено грамотою студентів за високі досягнення у науковій роботі: Плагун Анна, Васильєва Марія, Постоєнко Ганна, Олійник Ілля, Волощук Анна, Ярова Ганна, Заріцький Руслан, Сардаєва Софія.
Нагороджено грамотою за активну участь у культурно-масовій роботі університету: Маргасюк Катерина, Щіпанова Анастасія, Швая Аліна, Сизоненко Анастасія, Сіренко Єлизавета.
Нагороджено грамотою за високі спортивні досягнення в університеті: Шадура Дарія, Цимбалістий Володимир, Меженський Андрій, Гнатюк Ольга, Короткий Василь, Короткий Олександр.

Р. Білошицький

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook