Розширене засідання ректорату

27 листопада 2018, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження Правил прийому на навчання до університету в 2019 році. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Гончарук Лідія Юріївна.
2. Про систему підготовки магістрів за освітньою програмою «Селекція і генетика сільськогосподарських культур». Доповідають: завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва Жемойда Віталій Леонідович та начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна.
3. Про проект плану ремонтних робіт на 2019 рік. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
4. Про підготовку до зимової екзаменаційної сесії 2018-2019 н. р. та випуску магістрів у грудні 2018 року. Доповідають: начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна, директори ННІ/декани факультетів.
5. Про виконання заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2018 році та план заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2019 рік. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
6. Про публікаційну активність вчених університету. Доповідає начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович.
7. Про обрання за конкурсом. Доповідає т.в.о. начальника відділу кадрів Шаповал Валентина Михайлівна.
8. Про роботу консультаційно-підготовчих курсів. Доповідає заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
9. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
10. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook