Міжнародний день студента у НУБіП: грандіозний концерт і нагороди кращим

16 листопада 2018 року
актова зала корп. №3

  В університеті грандіозним концертом, організованим Студентською організацією НУБіП і кафедрою культурології, відзначили Міжнародний день студента.

     Велику, майже тридцятитисячну студентську родину університету вітав ректор Станіслав Ніколаєнко. Це прекрасні юнаки і дівчата, які зрозуміли: їхнє місце тут, в найкращому виші, який відкриває перед ними безліч перспектив! І найбільш яскравих представників цієї обдарованої молоді відзначено з нагоди святкування Міжнародного дня студента.

 А далі – головна інтрига вечора: хто ж стане цьогорічним переможцем «Пісенних баталій»? Розпочинали представники ННІ післядипломної освіти, які своїм поглядом на проблематику, підняту Святославом Вакарчуком у пісні «Не твоя війна», підкріпленим відеорядом, змогли підняти зал. Землевпорядники обрали проникливу «Пісню про матір», яку вирішили виконати акапельно. І, на мою думку, вдало. А виконавці з гуманітарно-педагогічного факультету спинили свій вибір на пісні з вершин сьогоднішніх хіт-парадів – «Плакала» (і теж підготували цікавий відеооряд), а завершив першу частину дуже концептуальний виступ артистівфакультету тваринництва і водних біоресурсів, які обрали пісню «Мовчати».

 
     У другій частині вирішили «пройтися» по хітах. І розпочали «Потап» з «Олегом Винником» у інтерпретації молоді з ННІ післядипломної освіти. Вони були ну дуже переконливі і точно не згірші справжніх зірок. Тож овація і вигуки «Молодці» від глядачів були дуже заслужені. Далі було запальне «Гуляй, народ!» від землевпорядників з танцями до упаду (буквально) і «Маршрутка» від гуманітаріїв, яка радше нагадувала реаліті шоу. А завершила усе феєрична вечірка (з DJ і ударними) від тваринників, які розфарбували (знову ж таки, буквально) не тільки свої футболки, а й настрій глядачів. До речі, хочеться окремо відмітити їхню групу підтримки: якби було змагання серед вболівальників, то вони б перемогли в ньому точно!
     Гран-прі «Пісенних баталій» разом з призами від Київської обласної профспілки працівників АПК і поїзду на Party Bus, який цього вечора відправлявся від третього корпусу, вибороли представники факультету землевпорядкуванняПерше місце угуманітарно-педагогічного факультетудруге - у факультету тваринництва і водних біоресурсівтретє – у ННІ післядипломної освіти. Ще один приємний сюрприз вечора: Київська обласна профспілка працівників АПК відзначила подарунком факультет ветеринарної медицини за волю до перемоги.
     Вітаємо студентів зі святом та бажаємо тільки перемог!

 

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook