Вітаємо з Міжнародним днем студентів!

16 листопада 2018 року

Дорогі студенти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня студентів — свята молодості, свята тих, хто відчуває невтомну спрагу знань, людей енергійних, креативних, сповнених свіжих ідей і надій.

Зараз у кожного з Вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця і громадянина, патріота України. Тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, корисного та пізнавального.

Дорогі друзі! Ви навчаєтеся в одному з найпрестижніших університетів країни, знаному в Європі і світі. За 120-річну історію більше 200 тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки країни, особливо агропромислового комплексу, всієї
освіти і науки. З часом багато професій відійдуть, радикально зміняться. Та ніколи не зміниться бажання навчатись, уміння набувати нові знання.

Віримо, що набуті в стінах нашої славетної alma mater знання і уміння, практичні навички, компетенції дозволять Вам добитися бажаних висот, стати активними учасниками і творцями майбутнього нашої країни, палкими 
патріотами свого народу!

Хай навчання в нашому університеті стане для всіх вас надійною сходинкою у щасливе та процвітаюче майбутнє! Щиро сподіваюсь, що студентські роки залишаться у Вашій пам’яті яскравими, насиченими радісними подіями, знаннями, а друзі залишаться поруч на все життя!

Ми пишаємося нашим молодим поколінням, яскравими представниками університету, які мають активну громадянську позицію, розкривають таланти в навчанні, дослідженнях, самоврядуванні, мистецтві, спорті. Серед них Максим Паламарчук, Олександр Василенко, Микола Кучерявий, Антоніна Мусій, Євгенія Дошка, Олександр Павелко, Анна Кравчук, Олександр Дємонов, Ярослав Костенко, Анастасія Стародуб, Максим Гречанюк та інші.

Бажаю Вам гарної долі, енергійного творчого життя, міцного здоров’я, новаторських ідей та відкриттів, щасливої студентської юності, успіхів у навчанні і творчості, стрімкого підйому науковими та професійними сходинками до вершин знань і самоствердження! Навчання – це трудоємна і щоденна робота і дається вона лише тим, хто сумлінно працює і ставиться до цього відповідально.

Учитися бути, учитися знати, учитися робити, учитися жити разом – ось наші спільні завдання. Тож нехай вам щастить на всіх життєвих дорогах!

З води і роси!

З найкращими побажаннями,


ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко

доктор педагогічних наук,
 професор 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook