Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ»

14 листопада 2018, 22:13
факультет землевпорядкування НУБіП України

 8 листопада 2018 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась Міжнародна науково-практична конференція «ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ».

 
 
З вітальним словом виступили  декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.
Наступний виступ був голови Ради Всеукраїнської громадської організації «Ліга оцінювачів земель» Ірини Антипенко, яка вручила ювілейні медалі фахівцям у сфері оцінки земель, в тому числі завідувачу кафедри землевпорядного проектування Андрію Мартину,  та подяку – колективу НУБіП, і зокрема факультету землевпорядкування.
 

В конференції прийняли участь колеги з Молдови, Польщі, Німеччини, Туреччини, Литви, України.
Продовженням конференції стало пленарне засідання з виступами вітчизняних та зарубіжних фахівців у сфері оцінки  та науковців.
На пленарному засіданні виступив і завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин. Він розглянув ключові проблеми оцінки нерухомості в Україні та зосередив увагу присутніх на тому, що сьогодні треба зробити для розвитку землеоціночної діяльності.
 
Активними учасниками конференції були доценти кафедри Людмила Гунько, Оксана Кустовська, Олександр Чумаченко та асистент кафедри Ірина Колганова. Після пленарного засідання відбулися секційні засідання та екскурсія до музею історії НУБіП України.
     
9 листопада 2018 року вже на базі факультету землевпорядкування конференція продовжила свою роботу в більш тісному колі. Відбувся «ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКО-МОЛДОВСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ПРЕДМЕТ ОБМІНУ ДОСВІДОМ У СФЕРІ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ТА НЕРУХОМОСТІ». На даному заході з доповідями та обговореннями виступили почесні гості із Польщі та Молдови, та вітчизняні наукові діячі у сфері оцінки землі та нерухомості. Розповіли про переваги і недоліки проведення оцінки земель в своїх країнах та представили свій досвід.
     
Загалом конференція пройшла успішно, всі гострі та болючі проблеми стосовно оцінки земель та нерухомості було обговорено та розкрито.
Ірина Колганова,
асистент кафедри землевпорядного проектування
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook