Виховна година у вигляді цікавої гри та подальшого знайомства з кафедрами факультету

8 листопада 2018, 15:13
НУБіП України
08.11.2018 р. пройшла чергова виховна година зі студентами спеціальності «Агрономія» 1 курсу 7 групи  на базі лабораторій кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Наставник групи провела екскурсію лабораторіями: технологічної  оцінки якості зернової продукції; переробки зернової продукції; переробки плодоовочевої  продукції. Студенти проявили велику зацікавленість до науково-дослідної та виробничої роботи лабораторій кафедри.
Під час виховної години обговорювалися питання важливості профорієнтаційної роботи студентів групи, відвідуваності занять, першої атестації та правил проживання в гуртожитку.
У студентів також було ряд питань, щодо участі в конкурсі проектів Фонду Бориса Колесникова. Були обговорені можливості та етапи участі студентів 1 курсу.
Окрім того, в ході виховної години було проведено цікаву гру «Титанік»  – соціометричний метод, який дає можливість наставникові спостерігати за студентами своєї групи, які здійснюють соціометричні вибори під час формування команд. Спостерігаючи за роботою мікрогруп, куратор відмічає суперечки, спільні дії, швидкість виконання завдань, стиль діяльності лідерів мікрогруп.

Студенти проявили велику зацікавленість під час виконання завдань гри. Під час поділу на підгрупи, студенти висловили пропозицію лишитися всі в одній групі, що говорить про їхню згуртованість. Тому поділ на підгрупи відбувся чисто формально, що було приємно відмічати. Загалом гра дозволила виявити неформальних лідерів групи та підтвердити дружність відносин у колективі групи.

 

Куратор 7 групи 1 курсу АБФ

Надія Ящук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook