Дебют 7 групи 1 курсу АБФ

26 жовтня 2018, 15:04
НУБіП України

     25 жовтня на базі агробіологічного факультету, в актовому залі 3 корпусу, стартував довгоочікуваний "дебют першокурсника". До нього першокурсники, в тому числі й 7 група, готувалися декілька тижнів, з ранку до вечора абсолютно всі були завантажені у творчий процес.

Першим етапом підготовки було визначитися із номерами, що сподобаються і запам’ятаються, як студентам, так і викладачам. Вибір студентів 7 групи зупинився на пісні «Я студент», у виконанні якої були задіяні 14 членів групи. Окрім того, Петренко Мирослава проявила бажання виступити з власне підготовленою реперською піснею, яка призвела до фурору серед слухачів.
Учасники виклались на всі 100%, тим самим показавши згуртованість та міцність агробіологічного факультету. Після завершення виступів відбулося урочисте привітання груп: переможцями у номінації "Найкраща група" стала група під номером 4 з номером-пародією на пісню "Сама файна" під керівництвом Богданця Владислава; 2 місце збірна АБФ з флешмобом від Смертюк Кароліни та 3 місце – 7 група з піснею "Я студент".
Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших творчих успіхів! 
Куратор 7 групи 1 курсу АБФ
Надія Ящук
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook