Соціальних захист та благополуччя студента і викладача, співробітника університету мусить бути в центрі уваги ректорату наступного року

12 листопада 2018 року

     12 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи адміністрації на поточний тиждень. Відкриваючи його, ректор зазначив, що за кілька тижнів стартує зимова екзаменаційна сесія. Тому деканати, дирекції та кафедри мають час, аби звернути увагу на успішність студентів: призначити додаткові консультації, перездачі, дати можливість студентству ліквідувати не атестації та незадовільні оцінки, підтягнути свої знання.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку плану реалізації програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2019 рік та звіт з її виконання в цьому році.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про відзначення Дня працівників сільського господарства та Дня студента, які в університеті проходитимуть 14 та 15 листопада відповідно. До цих подій прийнято рішення матеріально підтримати активних студентів та ініціативних викладачів і співробітників. А 20 листопада відбудеться традиційна нарада з енергозбереження та ситуації в гуртожитках. Триває підготовка і до планування роботи університету на грудень, яке пройде на базі факультетів конструювання і дизайну та механіко-технологічного.
     Завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка доповів про перебіг днів донора та проходження медичного огляду студентами першого курсу.

     Заступник керівника навчального відділу Лариса Кліх зупинилася на підготовці до зимової сесії. Також було звернуто увагу на необхідність прив’язки навчальних програм до вирішення потреб агропромислового комплексу, зокрема на спеціальностях факультетів інформаційних технологій та гуманітарно-педагогічного.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на потребу посилити мовну підготовку як студентів, так і викладачів із метою їхньої участі у програмах академічних обмінів.
      Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про фінальні роботи, які ще тривають на об’єктах університету – у корпусах і гуртожитках замінюються вікна на сучасні енергозберігаючі, ремонтуються фасади і покрівлі, не зупиняються внутрішньо-оздоблювальні роботи.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на завершенні реалізації плану державних закупівель на 2019 рік, зокрема за науковими тематиками.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати успішність студентів, провести нараду з підготовки до зимової екзаменаційної сесії, внести пропозиції щодо відзначення студентських активістів та спортсменів. Вадиму Ткачуку – підготувати серйозні пропозиції щодо поліпшення соціального благополуччя студентів, викладачів та співробітників у 2019 році. Мова йде про початок будівництва житлового будинку, ремонт гуртожитків, заміну меблів, продовження утеплення корпусів, лабораторій, поліпшення харчування, введення комплексних обідів, реконструкцію спортивно-оздоровчого табору «Академічний», надання матеріальної допомоги і т.д. А також налагодити виробництво сувенірної продукції та атрибутики для рекламних цілей і профорієнтації.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook