Вітаємо Односум Ганну Володимирівну з успішним захистом дисертації!

8 листопада 2018, 13:50

У середу, 7 листопада 2018 р., на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.14 відбувся прилюдний захист дисертації Односум Ганни Володимирівни на тему: «Ноземоз бджіл (поширення та методи профілактики)», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.11 «Паразитологія».

Науковий керівник – доктор ветеринарних наук, професор Сорока Наталія Михайлівна, завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України
Офіційні опоненти:
доктор ветеринарних наук, професор Стибель Володимир Володимирович, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Міністерства освіти і науки України.
доктор ветеринарних наук, доцент Нагорна Людмила Володимирівна, професор кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету Міністерства освіти і науки України.


Щиро вітаємо Ганну Володимирівну з успішним захистом, бажаємо подальших успіхів, міцного здоров’я та творчих наукових звершень!

Колектив кафедри паразитології 
та тропічної ветеринарії

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook