Дипломники кафедри на міжнародній виставці «Інтер Агро 2018»

3 листопада 2018 року

З 30 жовтня по 1 листопада 2018 року в Києві проходила міжнародна виставка сільськогосподарської техніки й обладнання «Інтер Агро 2018». Свою продукцію представили майже тисячу вітчизняних і закордонних виробників. У виставці приймали участь понад 300 компаній із 17 країн світу.

Студенти 4 курсу - дипломники кафедри овочівництва і закритого грунту мали можливість прийняти участь у роботі конференцій та круглих столів: «Розвиток фермерства в Україні: проблеми та перспективи»., Міжнародної бізнес-конференції  «Як підвищити ефективність агробізнесу? Французькі рішення: інноваційні технології, селекція, фінансування» та ін.


В останній день роботи виставки ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; Портал «Агрокарєра»; ДП ННЦ «Агроосвіта», за підтримки Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» організували День молодого спеціаліста (Школа працевлаштування. Ярмарок ваканцій).

Як зазначив директор виставки Сергій Висоцький площа експозиції виставки понад 30 тис. кв. м. Виставку відвідали понад 20 тисяч виробників та майбутніх фахівців аграріїв.

Саме на виставці відбувається тісний контакт між виробником і споживачем. Виставка дає можливість широкому колу виробників і споживачів вступати в безпосередні контакти. Студенти ознайомилися з новітніми розробками с.г. техніки та тенденціями в розвитку сучасних агротехнологій.



 


Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook