Нова спеціальність в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

5 листопада 2018, 15:19

 Кафедра теплоенергетики розпочала підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю:

«144  Теплоенергетика»

Фахівці інженерної кваліфікації, підготовлені кафедрою, можуть працювати на підприємствах та закладах паливно-енергетичного і агропромислового комплексу, в наукових, інноваційних і комерційних структурах, що пов’язані з розробкою, впровадженням і експлуатацією енергетичного обладнання.

Навчання за спеціальністю «Теплоенергетика» здійснюється за широким спектром технічних дисциплін, що дає можливість його випускникам працювати в різних областях енергетики у керівних, інженерних і експлуатаційних відділах енергетичних підприємств, у галузевих проектних компаніях усіх форм власності, науково-дослідних інститутах, зарубіжних компаніях по продажу, експлуатації і технічному супроводу сучасного енергетичного обладнання.

Зокрема випускники кафедри мають можливість працевлаштуватися на теплових і атомних електростанціях, в енергопостачальних компаніях (АК «Київенерго», Обленерго), національній енергетичній компанії «Укренерго», на потужних промислових підприємствах, в агрохолдінгах,  у проектних інститутах та інших державних і комерційних компаніях.

Особливо затребуваними є фахівці в області впровадження та експлуатації сучасного енергетичного обладнання на базі альтернативних джерел енергії (теплових насосів, сонячних колекторів і батарей, біогазових установок, котельних і когенераційних установок на біопаливах, тощо). На теренах України в цій галузі працюють зарубіжні компанії VIESSMANN, HERZ, DEUTZ та інші.

Запрошуємо на навчання випускників шкіл та профільних коледжей. Викладачі кафедри  підготують висококваліфікованих майбутніх фахівців-теплоенергетиків!

Завідувач кафедри теплоенергетики,

доктор технічних наук

В.Г.Горобець


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook