Сьогодні - школярі, а завтра – майбутні абітурієнти: в перший день листопада факультет аграрного менеджменту зустрічав школярів

1 листопада 2018 року

     1 листопада 2018 року в рамках щорічного дня Відкритих Дверей, який НУБіП проводить вже третій рік поспіль студенти факультету аграного менеджменту та учасники наукового студентського гуртка «Маркетинг» презентували свої наукові досягнення на традиційній виставці студентських наукових робіт. Студенти-гуртківці у процесі активного спілкування з гостями дійства обмінювалися набутим досвідом, розповідали про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, про пріорітети маркетолога на ринку праці та його відмінність від всіх інших управлінських та економічних професій.

 

     В рамках програми дійства гості слухали виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, голови приймальної комісії Віктора Миколайовича Шевчука, проректора Сергія Миколайовича Кваші, керівників інших відділів університету, представників студентскої організації та насолодилися виступами творчих колективів НУБіП України, учасниками яких гості свята можуть стати вступивши до нашого вишу.

     Зацікавлені випускники мали змогу поспілкувалися з головою студентської організації Анною Кравчук, яка в деталях розповіла про переваги навчання в НУБіП і саме на факультеті аграрного менеджменту, та в деталях розповіла про опанування професії маркетолога в нашій Альма Матер.


    Подальше знайомство гостей з університетом, відповідно до програми, продовжилося на факультетах. У 233 аудиторії 10 навчального корпусу майбутніх маркетологів та менеджерів зустрічав декан факультету Анатолій Остапчук, заступники декана та завідувачі кафедр. Найбільшу зацікавленість щодо вступу на факультет та спеціальність «Маркетинг» виявили, щойно дізнавшись про даний захід, випускники Миронівської ЗОШ I-III ступенів №1. Інтерес у школярів викликали можливості, які відкриваються перед ними на факультеті в межах міжнародної, спортивної, культурно-масової та просвітницької діяльності. Випускники та представники школи на згадку про зустріч та сьогоднішнє свято отримали підручники, авторами яких є викладачі факультету та, включно, кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.


   
Висловлюємо щиру подяку студентам, які прийняли активну участь у роботі виставки досягнень наукових студентських гуртків, а також голові Миронівської районної державної адміністрації Ігорю Івановичу Чорногоду та директору Миронівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №1 Миронівської районної ради Київської області Капустей Лесі Степанівні за допомогу в організації дня Відкритих Дверей.

 

Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook