Профорієнтаційна робота факультету

25 жовтня 2018 року

 

Доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Семеновський О.Є. і асистент Похиленко Г.М. 25 жовтня 2018 року зустрілись з учнями 10-11 класів  Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №273 міста Києва. Вони ознайомили школярів з можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.

D:\Гена\ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2016\ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА робота 2018\Кафедри КД\ТКМ\273\image5.jpeg

При проведенні бесіди було зроблено презентацію університету, і зокрема факультету конструювання та дизайну та розповсюджено інформаційні матеріали.
Майбутніх випускників школи запросили на День відкритих дверей, взяти участь в предметних олімпіадах та навчатись на підготовчих курсах  НУБіП України. Ознайомили учнів з нюансами подання документів і можливостями отримати додаткові бали при вступі в університет.
D:\Гена\ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2016\ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА робота 2018\Кафедри КД\ТКМ\273\image4.jpeg

D:\Гена\ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2016\ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА робота 2018\Кафедри КД\ТКМ\273\image3.jpeg
Представники факультету відповіли на багато питань пов’язаних з навчаннями в університеті і факультеті, а також перспективами майбутнього  працевлаштування.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook